Multi-Purpose Cooker Cuckoo. Ketahui Kelebihan Produk Ini Sekarang

CUCKOO-website-banner-rice-cooker

Ramai yang tanya apa beza periuk Multi-Purpose Cooker Cuckoo ini dengan yang lain, mostly suruh share dengan Brand N atau Brand P. Actually tak berapa berminat untuk buat perbandingan ini kerana masing-masing ada kelebihan. Dan seperkara lagi kita hanya perlu tepuk dada tanya selera yang mana anda lebih suka sebenarnya? Dan apa yang anda cari?

Jadi dengan ini, saya persembahkan 5 kelebihan periuk Multi-Purpose Cooker Cuckoo ini.

1 – Fungsi AUTO STEAM RELEASE adalah yang paling menarik sekali.

Multi-cooker biasa, ada tombol pusing-pusing untuk release steam secara manual. Periuk Cuckoo ada auto steam release, di mana anda tak perlu pun nak jenguk-jenguk untuk tukar tombol untuk lepaskan wap stim. Dan lagi, bila dah auto, takde dah tangan melecur atau kecederaan lain yang mungkin terjadi. Anda cuma perlu tunggu sampai periuk menyanyi-nyanyi dan buka periuk. That’s it! Simple dan mudah. 😍

2 – Selain daripada itu, Multi-Purpose Cooker Cuckoo ada fungsi HYDROLIC SOFT LID OPENING.

Anda tak perlu gunakan sarung tangan/kain untuk buka periuk. All you have to do just click to open. So takde lagi masalah air menitik-nitik, nak letak tudung periuk tu dekat mana bila counter top dah penuh dengan barang-barang and so on. Periuk ini penutupnya attach dengan periuk.

3 – Fungsi NON STICK SAFE COAT POT adalah bagus untuk ketahanan jangka masa panjang.

Alright, yang ini yang paling PENTING sekali bile nak cari pressure cooker, make sure the cooker is durable, tahan pada tekanan, tahan pada haba yang tinggi, tahan karat, tahan calar dan tahan lama. Jangan sebab semua boleh masak, tapi lupa tentang kesan jangka panjang pada keselamatan dan kesihatan pada diri kita. So make sure always look for quality and patented ye. Yes Multi-Purpose Cooker Cuckoo, is coated with XWALL-DIAMOND and it is patented. There’s a reason why others are cheap!

4 – Fungsi WIDE LED SCREEN WITH VOICE yang menarik memberi amaran kepada anda.

Multi-Purpose Cooker Cuckoo ini yang bestnya ada suara 3 bahasa (English, Korean dan Chinese). Bila on je ia akan ada lagu cuckoo. Menarik? Sudah pasti!

Selain itu skrin yang luas untuk senang pilihan mode. Dengan model yang paling murah iaitu RED-M10 ada 12 mode pilihan masakan.

5 – AUTO STEAM CLEANING boleh mencuci periuk anda selepas sesi masakan.

Macam biasa setiap multicooker perlu maintenance, so kadang-kadang bila kerap masak perlu cuci steam nozzle untuk keluarkan kesan minyak atau kotoran yang melekat.

Normally untuk periuk biasa, ada yang perlu rendam air panas untuk dicuci, ada yang perlu bersabun dan sebagainya. But untuk Multi-Purpose Cooker Cuckoo, ada setting untuk bersikan nozzle steamer secara AUTOMATIK.

Tonton teaser duta Cuckoo, Dato’ Sri Siti Nurhaliza memasak menggunakan Multi-Purpose Cooker Cuckoo.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram

Subscribe to our Newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

× Chat Dengan Saya